Waterstof direct drive module

Holthausen Clean Technology B.V. ontvang subsidie voor de volgende activiteit(en):

Tegenwoordig zijn voertuigen door technologische ontwikkelingen van dusdanige kwaliteit dat een groot deel van de onderdelen zoals chassis, carrosserie, lak, interieur, etc . langer meegaat dan de economische waarde. vaak zorgt het kapot gaan van de brandstofmotor en versnellingsbak ervoor dat een voertuig wordt afgeschreven. Deze afgeschreven voertuigen gaan naar de schroot of naar derdewereldlanden waar ze nog jaren schadelijke stoffen uitstoten.

 

In dit project ontwikkelt Holthausen Clean Technology een direct drive module. De elektromotor, die wordt voorzien van stroom door een waterstofsysteem, wordt bij een dergelijke oplossing direct op de aandrijfas gemonteerd. Dat kan zijn voorwiel- of achterwielaandrijving. De brandstofmotor, versnellingsbak en aandrijfas worden daarmee compleet vervangen. Oftewel, de afgeschreven onderdelen.

 

De ontwikkeling in dit project richt zich op de zakelijk gebruikte bestelauto’s en busjes. de levensduur van deze voertuigen kunnen met een direct drive module verlengd worden.

 

 

 

Date: